Selectează o Pagină

„Cum iti asterni, asa dormi” spune o vorba inteleapta din popor. De la modul in care iti aranjezi patul pentru culcare si pana la felul in care alegi sa iti traiesti momentele din viata, toate deciziile vor avea repercursiuni asupra ta. Dar cel mai important este ca TU esti cel care decide. Astfel, cheia e la tine, asa ca ai toata libertatea sa faci ce iti doresti si tu esti singurul responsabil de felul in care decurge viata ta.

Dar sa ne intoarcem la asternuturi si la confortul dormitului, o activitate esentiala organismului nostru si care ne face o placere deosebita. Putem oferi o noua abordare acestei zicale si putem spune in felul urmator: „Cum iti alegi colectiile de lenjerii de pat, asa dormi”. Asta pentru ca in magazinul Behrens gasesti o varietate de modele de lenjerii de pat din bumbac 100%  sortate pe colectii, care reprezinta diferite stiluri de viata. Vei descoperi colectii de lenjerii de pat care se vor potrivi de minune felului in care privesti amenajarea dormitorului. Iata ce colectii gasesti in magazinul nostru si suntem curiosi care dintre acestea ti se potriveste:

 

Boutique Range Collection

Colectia Boutique Range Collection este destinata celor indrazneti, celor care lasa aranjamentele florale sa patrunda in dormitor sau cei care sunt deschisi in permanenta spre schimbari si le accepta destul de usor in viata lor. Este o colectie pentru iubitorii de culoare, cei care au un stil de viata activ, dar si romanticii incurabili. Notele elegante ale colectiei Boutique Range Collection sunt molipsitoare si este greu sa le rezisti.

 

Edina Ronay Collection

Cu simplitatea nu dai gres niciodata. Acesta este crezul colectiei Edina Ronay Collection care exprima eleganta, confort si rafinament. Lenjeriile de pat sunt confectionate din materiale deosebite, de o calitate superioara care se simte la prima atingere. Lenjeria de pat din bumbac 100% va oferi un adevarat rasfat in timpul odihnei si va aduce luxul in dormitorul dumneavoastra.

 

Hotel Collection

De fiecare data cand pasim intr-o camera de hotel de patru sau cinci stele suntem impresionati de calitatea lenjeriilor de pat. Fiind o camera special creata pentru odihna, lenjeriile de pat sunt extrem de importante pentru confortul oaspetilor. Reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte. Iti doresti sa aduci acest lux in propriul dormitor? Prin colectia de lenjerii de pat Hotel Collection vei reusi sa faci asta. Produsele se remarca prin eleganta, rafinament si o calitate exceptionala a materialelor. Convinge-te si tu!

 

Jacquard Duvet Collection

Jacquard Duvet Collection impresioneaza prin combinatia elementelor indraznete si a elegantei. O lenjerie de pat creata cu gust reuseste sa surprinda idei curajoase, asa cum este aplicarea unor forme geometrice, dar in acelasi timp sa ramana o lenjerie de pat care exprima cu certitudine luxul. In plus, in aceasta colectie gasesti nuante de culori impresionante care vor transforma radical spatiul tau de odihna. Din bumbac satinat 100% pur si o tesatura de calitate lenjeriile de pat din Jacquard Duvet Collection reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri.

 

Lifestyle Chambray Collection

Atunci cand vorbim de decorul dormitorului tau trebuie sa aducem si un strop de veselie prin amenajare. Asta pentru ca e o incapere in care nu avem voie sa fim tristi. Colectia Lifestyle Chambray aduce o nota de prospetime dormitorului tau si buna dispozitie tie. Nici aceste lenjerii de pat nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste calitatea tesaturii.

 

New England Collection

Pentru iubitorii stilului englezesc a fost creata New England Collection. Cu aceasta lenjerie de pat vei reusi sa oferi un decor englezesc dormitorului tau si sa te lasi purtat de vise atunci cand o folosesti. Aceasta colectie este o colectie speciala din magazinul nostru datorita tesaturii speciale: fire vopsite de bumbac 100%.

 

Wallis Young

Ultima, dar nu cea din urma, Wallis Young impresioneaza prin confortul pe care il ofera. Tesatura acestor lenjerii de pat este foarte deasa ceea ce confera o experienta extrem de placuta la atingere. Nu doar confortul este punctul forte, ci si eleganta. Wallis Young este alegerea celor creativi care stiu foarte bine cum vor sa arate dormitorul lor. Descopera calitatile impresionante ale acestor lenjerii de pat!

Te invitam sa alegi colectia care te impresioneaza cel mai mult si care se incadreaza cel mai bine in ideile tale de amenajare. Le gasesti pe toate in categoria colectii lenjerii de pat.