Selectează o Pagină

Somnul – cea mai importanta activitate a omului. Somnul este esential pentru functionarea normala a organismului. In timpul somnului organismul se reface si isi incarca bateriile pentru o noua zi de munca, pentru a face fata cu brio sarcinilor de lucru. Cu cat numarul sarcinilor dintr-o zi de munca creste, cu atat numarul de ore de somn scade. Aceasta trecere brusca are loc atunci cand se trece de la un program liber la un program fix. De pilda, se va simti aceasta trecere intr-un mod accentual in cazul unui student care trece de la programul de la facultate la programul serviciului.

Astfel ca daca timpul dedicat odihnei este si asa destul de scurt, cu atat mai multa atentie trebuie acordata calitatii somnului. Tu ai incercat pernele cu pene? In randurile urmatoare vei afla cateva motive pentru care pernele cu pene sunt o alegere inteleapta.

 

Confort sporit

Daca ai probleme cu durerile de spate in timpul somnului sau te trezesti dimineata cu disconfort in zona cervicala cu siguranta trebuie sa incerci pernele cu pene. Pernele cu pene de la Behrens sunt ideale pentru cei care au astfel de probleme sau cei care isi doresc sa le evite.

Totusi, alegerea tipului de perna se face in functie de pozitia predominanta de dormit. In cazul pernelor cu pene acestea sunt recomandate celor care dorm mai mult pe spate. In aceasta pozitie capul trebuie sa fie la acelasi nivel cu coloana vertebrala si cu intreg corpul, nici mai sus, nici mai jos. O perna cu pene asigura un nivel optim de inaltime pentru cap in cazul celor care prefera pozitia pe spate in timpul somnului.

 

Absorbtia umezelii

In timpul noptii, organismul nostru elimina cantitatea de apa din organism, iar printre zonele afectate in acest sens sunt fata si ceafa. Atat in sezonul rece, cat in special in sezonul cald vei avea nevoie de o perna care sa absoarba umezeala. Pernele cu puf sunt ideale si in aceasta privinta, iar capacitatea de a absorbi umezeala foarte repede este inca un motiv de a alege acest tip de perne. Pernele sintetice nu pot face acest lucru, iar mai mult decat atat, cele cu compozitia din pene permit respiratia pielii.

 

Rezistente si durabile

Compozitia din pene este cea mai rezistenta compozitie pentru fabricarea pernelor. Daca mergem la bunici cu siguranta vom gasi cel putin o perna veche si vom constata ca aceasta este din pene. Asta pentru ca materialul din care este confectionata este unul natural, spre deosebire de produsele sintetice din alte compozitii.

 

Perfecta pentru cei alergici

Printre cei mai pretentiosi in aceasta privinta se numara persoanele alergice. Acestia cunosc mai bine acest aspect si stiu ce inseamna o perna din pene si una sintetica. De aceea, un alt mare avantaj al acestor perne este ca sunt extrem de benefice pentru cei care sufera de alergii. Naturale, pernele din pene evita situatiile neplacute din timpul somnului si cele de dupa.

Te-ai hotarat sa alegi una dintre pernele cu pene de la Behrens? Iata ce ti-am pregatit: