Selectează o Pagină

Avem ocazia sa anuntam cu bucurie ca Mihai Ioan este castigatorul voucherului de 150 de lei. Mihai Ioan a ales produse din gama de prosoape de baie Luxury Collection din magazinul nostru, iar in urma experientei sale a lasat un review la produs.

Review-ul i-a adus un voucher de 150 de lei in magazinul Behrens si astfel se va putea bucura si de alte produse.

Iata review-ul care i-a adus lui Mihai Ioan premiul din concurs:

Acestea sunt prosoape de o calitate excelentă. Am comandat atât pentru propria familie cât și pentru proaspăt căsătoriți, ca parte din cadoul de nuntă. Toți cei care le-au văzut au fost încântați de ele. Nota 10 cu felicitări și steluță vânzătorului pentru comunicarea excelentă pe care am avut-o, pentru promptitudine și pentru asistența oferită. Cu siguranță vom mai comanda și vom recomanda!

Review-ul se afla pe pagina unuia dintre produsele din gama de prosoape de baie Luxury Collection si se poate vedea aici.

Felicitari Mihai Ioan!  Te asteptam in magazin cu voucherul pentru a alege alte produse din gama noastra.

Asadar, parerile tale conteaza – cu atat mai mult cu cat in fiecare luna alegem un castigator dintre cei care completeaza un review la unul dintre produse.

Cadoul este un voucher de 150 de lei, iar castigatorul va fi anuntat la adresa de email introdusa.

Cumpara din magazinul Behrens si spune-ne care a fost experienta ta cu produsele noastre pentru a te inscrie in concurs.