Selectează o Pagină

De ce e importanta perna pe care pui capul dupa o zi istovitoare? Te-ai gandit vreodata ca ceea ce face esential somnul tau e continutul pernei pe care iti asezi capul atunci cand vrei sa te odihnesti? Perne puf nu e un concept considerat snobism sau un lucru inutil si scump, pernele din puf de gasca de exemplu o sa iti faca somnul cum nici nu ai visat.

Daca  te-ai intrebat vreodata cum sa obtii un somn bun si sa te trezesti revigorat , achizitionarea pernelor de puf e raspunsul potrivit. Considerate istoric vorbind potrivite si demne de somnul unui rege, aceste perne sunt pana in ziua de azi fara nici o indoiala, emblema standardului celui mai inalt atunci cand vine vorba de perne de lux. Ele pot fi scumpe, dar exista motive serioase si justificate pentru acest lucru.  

Perna confectionata din puf de gasca este considerata ca fiind cea mai buna dintre toate, fiind astfel cea mai scumpa  datorita caitatii sale consecvente. Aceasta calitate se gaseste sub forma de clustere mai mari si detine  o putere de umplere mai mare comparativ cu pernele umplute cu penrne de rata. Considerata ca avand pene de cea mai buna calitate din lume este gasca Gastele maghiare tind sa creasca mult mai mult decat altele, de exemplu, in China, Canada si Siberia, deoarece cele mai bune clustere provin din cea mai mare si mai veche pasare. Fermierii maghiari se mandresc, de asemenea, ca stiu ca umpluturile pe care le vand sunt extrem de cautate si tind sa mentina  aceasta reputatie.

Extrem de confortabile, pernele umplute cu pene din puf de gasca iti vor face somnul mai dulce asa ca nu ezita sa le folosesti in dormitorul tau. Cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre ingrijirea acestor tipuri de perne sunt urmatoarele:

Pentru intretinere tine cont de :

– spalare la 40 de grade Celsius (folositi o masina de spalat cu capacitate crescuta)

– inalbirea nu este permisa, folositi numai detergent fara clor

– corespunde setarii „lana/matase/poliester/vascoza”: se calca sub o carpa usor umezita. Se poate folosi un fier de calcat cu aburi. Evita apasarea puternica.

– nu este permisa curatarea uscata profesionala, nu folositi produse de indepartare a petelor care contin solventi

– nu este permisa uscarea in uscator.

In ceea ce priveste tesatura, acestea sunt din bumbac 100 % iar umplutura este de 15 % puf si 85 % pene de gasca. Ce poate suna mai bine decat asta pentru odihna ta linistita?

Fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, pernele cu umplutura din fibre naturale sunt o alegere excelenta pentru persoanele care prefera somnul pe lateral. Umplutura este din puf si pene de gasca, iar invelisul acesteia este confectionat din bumbac de o densitate mare care nu permite iesirea pufului.

Behrens iti recomanda utilizarea pernelor impreuna cu una din fetele noastre pentru perne si protectiile pentru perne confectionate din bumbac 100% ca sa te bucuri de un somn confortabil, astfel pernele sunt protejate si numarul de spalari este redus. De asemenea iti recomandam aerisirea periodica a pernelor pentru un plus de prospetime. Se recomanda curatarea conform informatiilor de pe eticheta atasata!

“Behrens wishes you sweet dreams!”